Διαδικτυακό Forum Θεματικού & Εναλλακτικού Τουρισμού

Η Mact Media Group

Είναι μία σύγχρονη εταιρεία που στηρίζεται στις νέες τεχνολογίες, με νέους ανθρώπους που κατέχουν εμπειρία στις υπηρεσίες διαδικτύου. Αναλαμβάνουμε καθημερινά σχεδιασμούς και υλοποιήσεις κάθε είδους project, από μία απλή δημιουργία ενός portal έως και την κατασκευή ιστοσελίδων για ηλεκτρονικά καταστήματα πωλήσεων. Δίνουμε ολοκληρωμένες λύσεις και δημιουργούμε εφαρμογές για την σωστή προώθηση του Internet Marketing.

Τι περιλαμβάνει το Forum

Το Forum θα περιλαμβάνει τις εξής κατηγορίες:

Ημερομηνία & Βασικοί Ομιλητές

Ο χρόνος διεξαγωγής του Forum είναι από τις 5 Οκτωβρίου 2020 έως 23 Οκτωβρίου 2020, Δευτέρα με Παρασκευή στις 12:00 έως τις 14:00. Όπου οι βασικοί ομιλητές του θα είναι πανεπιστημιακοί, επαγγελματίες, επιχειρηματίες, άνθρωποι που ασχολούνται με το Θεματικό Τουρισμό και μπορούν να συμβάλουν στην ανάδειξη και ανάπτυξή του.

Πρόγραμμα

Για το αναλυτικό πρόγραμμα με τους ομιλητές θα ενημερώνεστε μέσα από την σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/itnnews.gr/ και με δελτία τύπου που θα αποστέλλονται καθημερινά.

Η Mact Media Group μέσα από τις εκπομπές αυτές θα συμβάλει στην ανάπτυξη του Θεματικού & Εναλλακτικού τουρισμού στη Ελλάδα και ο στόχος είναι μέσα από την έκθεση του Θεματικού Τουρισμού, Γαστρονομίας & Οίνου 2021 και την ιστοσελίδα www.thematictourism.gr να υπάρξει ενημέρωση για τις μορφές τουρισμού και την προβολή των επιχειρήσεων που τις περικλείουν.

 

Μπορείτε να αποστέλνεται τις ερωτήσεις σας στο για οποιοδήποτε θέμα και έχετε την δυνατότητα εάν επιθυμείτε να συμμετέχετε στην εκπομπή:

Email: info@itnnews.gr
Τηλ. Επικοινωνίας: 2110129575

 

Μείνετε συντονισμένοι!